Ny formand

 

Er du BI Håndbolds nye formand?

BI Håndbold har siden maj 2018 fungeret uden formand, da tidligere formand John Andersen ønskede at stoppe. BI Håndbold har en velfungerende bestyrelse med otte medlemmer og to suppleanter, der alle arbejder for at skabe en velfungerende klub både socialt og økonomisk.

BI Håndbold søger en ny formand der har lyst til at være ansigtet udadtil og hjælpe den øvrige bestyrelse i deres arbejde. BI- Håndbolds værdigrundlag bygger på det gode kammeratskab og den socialefællesskabsfølelse. Disse ting er den klare forudsætning for et optimalt og positivt foreningsliv, og for at alle føler sig velkomne. De konkrete værdier omhandler gensidig respekt, respekt for forskellighed, nysgerrighed for at lære, og for at blive udfordret og inspireret, såvel på som udenfor håndboldbanen. Lyder dette som værdier du har lyst til at arbejde videre med samt udvikle, så er det netop dig, vi leder efter!

Har du lyst til at høre mere – eller er det lige DIG vi leder efter? Så tøv ikke med at kontakte tidligere formand John eller næstformand Max.

Tidligere formand

John Andersen

Mobil: 27361135

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Næstformand

Max Lyngby

Mobil: 20326050

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vidste du

at det er i dag d. 9. jan. 1971, altså for 46 år siden, BI arrangerede en damelandskamp mellem Danmark og Tjekkoslovakiet. Tjekkerne vandt 13-10 i overværelse af 1200 tilskuere. BI havde lavet et stort program med annoncer fra byens forretninger. Overskuddet blev på ca. 4400.- kr. Det var mange penge dengang. Desuden viste DR TV med Gunnar "Nu" Hansen ca. 5 minutter fra kampen.