Spring til indhold

Årets humørlegat

Til Hovedforeningens generalforsamling på BI Centeret blev årets humørlegat uddelt i de 3 afdelinger håndbold, fodbold og bordtennis.

Modtageren i håndboldafdelingen var meget fortjent Jesper Storm Simonsen.

Jesper yder en rigtig stor indsats i klubbens bestyrelse. Her har han bl.a. haft ansvaret for økonomien, conventus, sponsoraftaler, sociale arrangementer, har kontakten til forskellige samarbejdspartnere og meget mere. Han har også været involveret i udarbejdelsen af vores nye hjemmeside og anskaffelsen af vores nye maskot.

Han er samarbejdsvillig, pligtopfylden, arbejdsom og vellidt.

Ud over at have mange kasketter på i bestyrelsen, så er han også rigtig tit i hallen, hvor han ud over at se hans børn spille håndbold også selv træder på banen en gang i mellem. Der er ingen tvivl om at Jesper er en klubmand og vi sætter kæmpe stor pris på det arbejde han yder for BI Håndbold.

Stort tillykke med prisen.